Eindelijk!!!!!
Door: Marjo
Blijf op de hoogte en volg Marjo
10 December 2025 | Nederland, Rotterdam
Hallo allemaal;
Nounou, eindelijk na 14 maanden staan ook de foto's bij mijn verhaal. Het had wat voeten in de aarde en op een gegeven moment ook mijn motivatie was even zoek. Ik had gedacht mijn foto's erop te zetten tijdens mijn knierevalidatie, maar het was onmogelijk om met een min of meer gestrekt been achter mij computer te zitten en ja druk met revalideren en daarna werd het erg mooi weer dus zin en tijd voor andere dingen. Waar onder een midweek Zeeland met de wandelvriendinnen, Michelle kwam bijna twee eken logere, Liz kwam nog een weekend en een week Limburg met Annalien. Inmiddels is er weer een vakantie geboekt, dus nu voel ik de druk op de ketel! Hahaha
De namen van de vrouwen acht zijn: Michelle, Hannah, Liz, Morgan, Karen, Alyssa, Maureen en ik en niet te vergeten Heathcliff, het nijlpaard die met alle reizen van Karen meereist. Het lukte niet om de namen bij de foto's te zetten, te weinig plek op de regel, jammer.
We hebben een fantastische reis gehad en de volgende staat vooralsnog gepland voor 2027, naar Borneo.
Helaas is er wat ziek en zeer in de groep geslopen en de twee hebben nu tijd nodig voor hun herstel.
Ik hoop dat jullie nog een 'verlaat' plezier beleven aan mijn foto's.
En tot een volgend avontuur!
Groetjes van Marjo