Het is bijna zover!
Door: Marjo
Blijf op de hoogte en volg Marjo
11 December 2025 | Nederland, Rotterdam
Hallo allemaal,
Bedankt voor de reacties, ik ga morgen pas vliegen, we vliegen via Singapore, Bangkok naar Chiang Mai in het noordoosten van Thailand, vandaar uit reizen we verder.
Om iedereen gerust te stellen we gaan niet naar het gebied, waar de Thailand en Cambodja elkaar naar het leven staan, dus geen zorgen.
Ik ga vanmiddag al naar een hotel bij Schiphol, dit omdat Carla bang was niet op tijd te kunnen zijn voor onze vlucht, vorige week waren er problemen bij Zwolle vanwege koperdieven en toen reden er rond Apeldoorn ook veel minder treinen, dit wil je niet als je op vakantie gaat. Overigens rondom Rotterdam zijn ze ook voor de zoveelste keer weer bezig op het spoor met ook minder treinen. Dus de vakantie begint een dag eerder.
Ik ben gestopt met het boek over Pol Pot, het is zeer gedetailleerd geschreven met heel, heel veel namen! Het schiet niet op, want ook erg droog om vooral veel feiten te lezen, misschien ga ik er straks wel weer in verder, maar nu even niet!
Het volgende verslag zal ik wel in Thailand schrijven denk ik, ik ben benieuwd naar de groep en de reisbegeleider, zijn naam is Rogier, een echte globetrotter en avonturier.
Zo, dit was het voor nu
Groetjes en tot gauw.
11 December 2025 - 11:20
Annette :
Fijne reis, met weekje organisatie ga je?
11 December 2025 - 11:27
Nelly:
Goede reis, veel plezier.
11 December 2025 - 21:26
Joséphine Ter Haar:
Mooie reis en veel plezier. Dat wordt weer een bijzondere reis. Ik ben benieuwd naar je verhalen. Groetjes
12 December 2025 - 19:42
Wendy Timmerman :
Ben heel benieuwd naar je ervaringen en ga je volgen
14 December 2025 - 21:56
Agnes Wauters :
Jij zit al in Thaïland!! Veel plezier! Hopelijk verloopt alles naar wens?! Bisous[e-1f970]
17 December 2025 - 09:25
Marja Messemaker: