Op naar de pinguins!
Door: Marjo
Blijf op de hoogte en volg Marjo
13 Januari 2016 | Nederland, Alkmaar
We komen na ruim 26 uur morgennacht Nederlandse tijd en 19.30 uur lokale tijd aan in Ushuaia. We vliegen via Buenos Aires, helaas ben ik net te laat om de start van de Dakarrally mee te maken maar ja, kan niet alles hebben toch?
Alles is klaar en ik kwam er net achter, dat ik toch nog drie foto's kan plaatsen, want mijn reisboek van de Zijderoute is nog niet klaar. Er is blijkbaar iets misgegaan met de bestelling en ik kan dus nog geen foto's afhalen.
Tijdens het verblijf op het schip, de Plancius, zal ik weinig berichten kunnen sturen. Er is alleen satelietcontact mogelijk en dat is een beetje duur!
Maar zo mogelijk zal ik natuurlijk een bericht plaatsen op dit reisboek.
Voor nu was dit het en anders komen er in ieder geval wat foto's op 'Facebook'. Als er WIFI is!
Groetjes en tot gauw, Marjo
13 Januari 2016 - 13:21
Corry En Leo:
Hoi Marjo,
Wij wensen jou en je reisgenoten een goede reis en een fantastische vakantie toe. We zien uit naar je heerlijke reisverhalen. Pas op voor de ijsberen, ze zien er schattig uit, maar....... (of zijn die er niet op antartica?). Groetjes corry en leo -
13 Januari 2016 - 19:06
Marjan:
Leuk Marjo, je reisverslagen weer te lezen. Ik wens jullie allemaal een superleuke reis toe, geniet ze! Groetjes, Marjan -
14 Januari 2016 - 00:39
Ulrich:
Goede reis en veel plezier! -
15 Januari 2016 - 17:38
Agnes Wauters:
Super Marjo ! Hele goede reis ! Ik zal proberen een beetje voor je te skiën. Als het goed is beginnen we dit wk !
Good luck ! Big kiss ! Agnes