Nog een kleine week!
Door: Marjo
Blijf op de hoogte en volg Marjo
03 Maart 2019 | Nederland, Alkmaar
Hallo allemaal; Ik wil jullie toch nog wat laten meebeleven op deze aanstaande korte reis, waarin er toch wel een aantal leuke activiteiten plaatsvinden! We zijn met z'n zevenen en dat is toch wel erg gezellig! We gaan naar hotel Herkko en dat ligt in het Taivalkoski in Finland, onder de poolcirkel. Momenteel is het er overdag -7 en 's nachts -17, dus er moeten wat warme kleren mee, maar we krijgen daar ook een soort van overall die ons tegen de kou moet beschermen, nou we gaan het beleven! Verder gaan er spelletjes mee en wat drank, want die is duur daar in het Finse. Verder zitten alle maaltijden inbegrepen in de prijs, gelukkig maar want het is een prijzig reisje. Hahaha Maar goed avontuur kost geld! Wat betreft mijn camera, de lens is stuk, kost 250 Euro voor een nieuwe, dus dat ga ik niet meer doen, spaar nog even door voor een nieuwe camera, want mijn camerabody is ook alweer 8 jaar oud. Voor deze reis wordt het mijn mobiel en mijn kleine camera, anders hoop ik op prachtige foto's van mijn reisgenoten. Wordt vervolgd.
03 Maart 2019 - 11:09
Henny Timmerman:
Ik wacht met spanning af -
04 Maart 2019 - 08:45
JosOss:
Veel plezier met de “buurtjes” -
04 Maart 2019 - 10:15
Ike:
Wat een heerlijk vooruitzicht en weer een bijzondere reis.
Ga ervan genieten en veel plezier samen. -
08 Maart 2019 - 15:45
Marjan:
Dit zal, ondanks de kou, ongetwijfeld ook weer een erg leuke en bijzondere reiservaring worden. Veel plezier Marjo.