het gaat beginnen!
Door: Marjo
Blijf op de hoogte en volg Marjo
19 November 2007 | Nederland, Amsterdam
Ja zoals de titel al zegt; Het gaat beginnen. Vanmorgen om 05.00 uur opgestaan, iets eerder dan de wekker me had beloofd, maar ja zullen de zenuwen dan wel zijn denk ik. Om 06.15 komt de taxi om me naar het station te brengen, nou dit is nog een verhaal apart. Deze taxi komt helemaal uit Heiloo, is dat wel niet zo ver van Alkmaar, maar deze wereldstad! hoort toch een taxibedrijf te hebben waar iemand 'mag' rijden zonder door het rijtijdenbesluit te moeten wachten tot zijn rusttijd erop zit? 24 uurs service en korte wachttijden ja,ja! Nou niet in Alkmaar dus. Ik vroeg toen of die meneer mij zelf niet naar het station kon rijden, maar toen kreeg ik een nog ingewikkelder verhaal te horen waarom dit niet kon. Ik bespaar het jullie.
Maar dankzij Heiloo hoef ik niet te sjouwen met toch ietsje teveel kilo aan bagage, prachtige stad waar jullie wonen hoor Koos, Rolf en Angela! Met taxibedrijf Zwart, die ook op maaandagochtend vroeg rijdt. Om 10.00 uur ga ik los, naar een temperatuur van zo'n 30 graden celsius, ik ben er klaar voor.
O ja nog even voor de Meelever het moet wel een Fishermansfriend zijn hoor, geen wybertje! Dan is de smaak nog intenser.
Zo dit was het voor deze keer, de volgende groet komt uit Zuid-Afrika. Marjo
19 November 2007 - 05:22
Regina:
hoi je zult het niet meer lezen ,maar een goede vlucht en een behouden aankomst in het land waar men nog oud hollands spreekt.regina -
19 November 2007 - 07:01
Meelever:
Je hebt helemaal gelijk Marjo, Fishermansfriend. En ik maar denken dat het aan de whisky lag.
Voorspoedige reis en tot in de 30 graden -
19 November 2007 - 10:44
Simonique:
Hoi Marjo, wanneer ik dit bericht schrijf zit jij in het vliegtuig. (zat er nog wat leuks naast je)Zag op teletekst wel dat er vertraging in de vluchten waren opgetreden. Och, je kent de weg ondertussen wel op Schiphol. Jammer dat je niet "overnacht" hebt daar, maak je nog eens wat mee! We gaan er maar vanuit dat de taxi op tijd was en dat de bagageafhandeling niet te veel tijd in beslag heeft genomen. We volgen je de komende tijd, en maak vooral veel plezier en kom thuis met geweldige verhalen. Tot de volgende keer,
liefs, simonique -
19 November 2007 - 14:45
Krijna,:
Hoi Marjo,
De eerste (vlieg)maaltijd achter de kiezen denk waarschijnlijk.
Ik ben nog even lang de winkels gegaan om na 9uur te reizen en een hoestende asbak gekocht voor mijn schoonzus.
marjo hr gr Krijna. -
19 November 2007 - 18:04
Carla:
Lees dat je al onderweg bent naar het mooie Zuid-Afrika, wat spannend toch wel weer! Ben benieuwd hoe het je daar vergaat en of je een leuke groep hebt om mee te reizen. In ieder geval heel veel reisplezier en ik lees wel weer hoe het je vergaat. groetjes carla. -
19 November 2007 - 18:15
Ineke:
hoi Marjo,
Het avontuur kan beginnen, dat begon dus al in Nederland. Maar ongetwijfeld zal je op je reis nog heel veel meemaken.Je wekker doet het dus daar zal het niet aan liggen. Heel veel plezier komende tijd en ik blijf je volgen.
groet Ineke -
20 November 2007 - 09:17
An:
Dus nu zit je al aan de andere kant van de aardbol, ik hoop dat je een goeie vlucht gehad hebt en goed kunt acclimatiseren, zowel wat land als mensen betreft en dat je een leuke groep medereizigers hebt, maar je weet er zelf ook wel het beste/mooiste/interessantste/ spannendste uit te halen, dus dat gaat lukken!!! Veel plezier, An -
20 November 2007 - 11:27
Frederike:
Lieve Marjo, las net je email pas en bekijk direct je site. Prachtig leuk! Ik ben jaloers op je, maar kan niet meer in je bagage kruipen om als verstekeling gratis mee te kunnen, want ik denk dat je nu al geland bent in diep afrika. weet zelf nog dat toen ik lande in India, zo'n warme deken van nattige, zwoele hitte over mij heen daalde. Lekker uitrusten na zo'n lange trip! Liefs fre -
20 November 2007 - 11:31
Barbara:
Hoop dat je een goede vlucht gehad hebt en Proost op die eerste koude klets dan maar!
20 November 2007 - 12:34
Jan En Sonja:
Hoi, ja vreemd een kerstkaart in nov.maar leuk zo'n vooruit zich, wat een reis wij wensen je veel plezier en belevenissen en laten geregeld wat horen. -
20 November 2007 - 13:38
Petra:
marjo, goede vlucht en leuk dat je me gemaild hebt. ben benieuwd naar je ervaringen. liefs petra -
20 November 2007 - 15:33
Pleunie:
Hee Marjo,
Eindelijk onderweg op je zuidafrikaanse avontuur, ga je volgen, wens je een super tijd, en veel kleurskuifies maken he!groeten,Pleun -
20 November 2007 - 20:17
Jos:
hoi buurtje
bedankt voor de kaart, jij bent de eerste.
hou jou site in de gaten. ben benieuwd naar je avonturen -
20 November 2007 - 20:34
Wilma:
Hoi Marjo,
Goede reis en veel reis- en kijkplezier. Doe ze de groeten van ons in Namibie!
Wij zullen je volgen en meegenieten!
groetjes,
Wilma -
21 November 2007 - 10:34
Louise Den Hertog:
Hoi Marjo, Bedankt voor je kaart. Ook voor jou hele fijne feestdagen daar in het verre zuiden. Drie maanden Afrika, dat klinkt niet verkeerd. Hoe heb je dat geregeld met je werkgever?
We zijn benieuwd naar je reisverhalen.
Zelf zijn Arthur en ik net terug van een reis van 30 dagen naar Laos en Cambodja. Zeer indrukwekkend!
Nou, veel plezier daar en blijf goed gezond.
Arthur en Louise -
21 November 2007 - 13:44
Albert En Cora:
Hoi Marjo,
heel veel plezier daar in Zuid Afrika!We zullen de verhalen volgen. Volgend jaar willen Esther en Ton ook naar Zuid Afrika, zijn daarom benieuwd naar jouw ervaringen als je terug komt in februari!
Groeten en een dikke kus van ons.
21 November 2007 - 15:19
Marianne Louisse:
Ha die Marjo,
Heerlijk om zo'n reis te kunnen maken. Ik wens je heel veel plezier.
Tot ziens maar dan wel in Nederland vrees ik.