Aan wat er vooraf ging
Door: Marjo
Blijf op de hoogte en volg Marjo
08 Oktober 2009 | Nederland, Alkmaar
Dus eind april hebben we maar geboekt. Op de deelnemerslijst te zien waren we de eersten! Inmiddels weet ik dat er 16 deelnemers zijn.
Half juni, haakte ook Carla aan, zij vertelde ook Vietnam nog op haar lijst te hebben staan als één van de nog te bezoeken landen, dus ook zij reserveerde deze reis.
Inmiddels heb ik de vliegtijden doorgekregen, gelukkig niet echt beroerd. en ook het treinticket is besteld.
Mijn visum moet ik nog regelen, maar daar ga ik volgende week achteraan, het wordt dan gelijk een middag Den Haag.
Inmiddels heb ik van mijn werk ook toestemming gekregen om weer een langere reis te mogen maken, dat wordt dan volgend jaar naar Zuid Amerika. Maar dat zie ik eind november wel weer als ik terug ben. nou dit was het dan voor vandaag. O ja heel lang geleden is Alkmaar ooit ontzet en dat wordt hier vandaag groots gevierd, ik heb dus al een drukke dag achter de rug met mijn nieuwe camera, moet toch een beetje oefenen voor ik op reis ga. Zo dit was het voor nu, tot volgende week dan maar. Groeten van Marjo